Solido Ceramica Unic Smoke promo 90x90x3cm (Code: SB39611)

€ 69,50 / m²
Aantal:
Notitie
Kleur: -
Afmeting: 90x90 cm
Dikte: 3 cm

SOLIDO CERAMICA

 

Een prachtige ‘solide’ serie keramische terrastegels van 3 centimeter massieve, hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met subliem Italiaans design.

 

Een zeer gebruiksvriendelijke tegel doordat ze eenvoudig in een (gestabiliseerd) zandbed kunnen worden verwerkt. De hard gebakken 3 centimeter dikke keramische tegels zullen vuil en vocht van zich afstoten waar het niet of nauwelijks hechten aan de toplaag. Dit maakt de serie onderhoudsvriendelijk en veilig in gebruik doordat het oppervlak stroef blijft. Zelfs in de winter is het oppervlak met gebruik van strooizout zeer veilig. Een groot voordeel is dat dit product in tegenstelling tot andere productgroepen wél bestand is tegen strooizout. Toepasbaar voor terrassen, looppaden, daktuinen, balkons en in patio of veranda.

 

Leverbaar is prachtige doorleefde houtstructuren en bijna niet van echt te onderscheiden natuursteenstructuren. In tegenstelling van het ‘echte’ product hebben deze look a like’s alleen maar voordelen. De houtstructuren zullen niet rotten of kromtrekken en de natuursteen look a like bevat geen breukaders of kalkuitbloei. Door de stroeve maar zeer aangename slipwaarde zal het product een stuk minder glad worden dan echt hout of natuursteen.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Bezoek onze showroom en showtuin

Vestiging Ridderkerk

Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk

Vestiging Oud-Beijerland

Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland

Contact

Vestiging Ridderkerk
Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk
T. 0180 420 800
E.

Vestiging Oud-Beijerland
Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland
T. 0186 712 410
E.

Ga naar boven