Woca Multi Cleaner 0,75L (Code: BE608008)

€ 17,50 / stuk
Aantal: stuk
Notitie
Merk: Woca

Woca Multi Cleaner

Woca multi cleaner wordt gebruikt voor het reinigen van alle denkbare producten buiten. Uitermate geschikt voor het schoonmaken van buiten meubels, zowel van hout, ijzer als van kunststof. Woca multi cleaner is ook uitermate geschikt voor het reinigen van rotan meubels. Uiteraard is Woca multi cleaner ook geschikt voor het schoonmaken van alle andere denkbare producten buiten zoals ramen, gevelbekleding, beelden en dergelijke. Woca multi cleaner wordt geleverd in een kant-en-klare sprayfles met een inhoud van 750 ml. Direct klaar voor gebruik dus, en door zijn compacte verpakking ook makkelijk mee te nemen op een ladder voor het reinigen van gevelbekleding. Woca multi cleaner is een ecologisch product, dus zeer milieuvriendelijk.


Woca multi cleaner is bedoeld voor het reinigen en ontvetten van buiten producten. Het zal tevens alg aanslag verwijderen. Voor grote oppervlakte of ernstige verontreiniging van mos en algen kan men ook de Woca exterior cleaner gebruiken, die men kan verdunnen tot de gewenste samenstelling.

Tips en Handleiding Woca Multi Cleaner

  • verwijder de ergste verontreiniging eerst met een bezem of borstel en maak het product goed nat.
  • Spuit de Woca multi cleaner van een afstand van plusminus 25 cm op het schoon te maken product.
  • Met een spons of een borstel kan men het oppervlak voorzichtig schrobben tot het vuil en aanslag verwijderd is.
  • Spoel het product wat schoongemaakt is met de Woca multi cleaner goed schoon met water, en wrijf het vervolgens droog met een doek.
  • De Woca multi cleaner zal het product dusdanig reinigen dat het product onbeschermd is. Door het gebruik van Woca multi protector laat men een dunne filmlaag achter op het product die deze bescherming wel geeft, en u meubels langer laten meegaan.
  • Het verbruik van Woca multi cleaner is afhankelijk van het te reinigen materiaal. Een goede richtlijn is 15 tot 30 m2 oppervlak.
  • Laat de Woca multi cleaner niet onnodig lang in de zon staan.
  • Uiteraard is het belangrijk om de Woca multi cleaner vorstvrij te bewaren.
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH

Bezoek onze showroom en showtuin

Vestiging Ridderkerk

Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk

Vestiging Oud-Beijerland

Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland

Contact

Vestiging Ridderkerk
Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk
T. 0180 420 800
E.

Vestiging Oud-Beijerland
Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland
T. 0186 712 410
E.

Ga naar boven