Contactgegevens

Amberboom Tuinen
De Touwbaan 28
3343 PK

Hendrik-ido-Ambacht
078-7610083
www.amberboomtuinen.nl

Over ons

Even voorstellen

Ik ben Mark Oostveen, eigenaar van Amberboom Tuinen en al jaren werkzaam in het hoveniersvak. Mijn passie voor tuinen ziet u terug in mijn werk. Kwaliteit en vakmanschap staan bij mij voorop.

Het aanleggen van een tuin is persoonlijk, de tuin moet bij u passen. Een plek waar u in alle rust kunt genieten van zon en natuur, eventueel met een geïntegreerde plek voor uw kinderen om te spelen. Uw tuin is maatwerk, een juiste keuze van materiaal, beplanting en verlichting.

Amberboom Tuinen helpt u graag op weg door uw wensen te vertalen in een concreet ontwerp van uw tuin, een advies over de te gebruiken materialen en het beplantingsplan.

Minstens zo belangrijk als de aanleg is het onderhoud van uw tuin, daarmee houdt u uw tuin in goede conditie. Amberboom Tuinen heeft voor iedere tuin een passend onderhoudsabonnement. Ook voor het vakkundig snoeien of rooien van kleine en grote bomen bent u bij ons aan het juiste adres.

Om een indruk te krijgen van mijn werk nodig ik u graag uit om mijn website of facebookpagina te bezoeken, als u googelt op amberboom tuinen, komt u daar vanzelf terecht.

Graag tot ziens.

Amberboom tuinen 01

Amberboom tuinen 02

Amberboom tuinen 03

Amberboom tuinen 04

Bezoek onze showroom en showtuin

Vestiging Ridderkerk

Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk

Vestiging Oud-Beijerland

Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland

Contact

Vestiging Ridderkerk
Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk
T. 0180 420 800
E.

Vestiging Oud-Beijerland
Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland
T. 0186 712 410
E.

Ga naar boven