Contactgegevens

Hoveniersbedrijf Buiten Leven


Bezoekadres:
Harregatplein 1
3214 VP Zuidland

Postadres:
Jacob Catsstraat 23
3202 AJ
Spijkenisse
06-15 40 83 36
www.buiten-leven.com

Over ons

Hoveniersbedrijf Buitenleven is een jong en creatief bedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Wij begrijpen als geen ander dat u graag een goed verzorgde tuin wilt, waar u het hele jaar door van kunt genieten. Een tuin die aansluit bij uw woning en wensen en waar u zich prettig in voelt. Daarom ontwerpen wij niet alleen voor u, maar ook met u! Uw wensen zijn het startpunt voor elk ontwerp.

Hoveniersbedrijf Buitenleven staat garant voor de volledige zorg voor uw tuin. Of het nu gaat om een complete tuinaanleg, een tuinontwerp, tuinrenovatie, bestrating, of vakkundig tuinonderhoud, hoveniersbedrijf Buitenleven is van al deze markten thuis. Persoonlijk en betrokken wordt er gezocht naar duurzame, creatieve en vernieuwende oplossingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Om uw tuin compleet te maken kunnen wij deze voorzien van een professionele beregeningsinstallatie, ook voor de kleine(re) tuin. En wat dacht u van een mooie gazebo, die wij direct voor u vanuit Indonesië importeren?
Naast het uitvoeren van diverse hovenierswerkzaamheden en het ontwerpen en aanleggen van tuinen, zijn wij tevens gespecialiseerd in het snoeien en kappen van bomen. 

Bezoek onze showroom en showtuin

Vestiging Ridderkerk

Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk

Vestiging Oud-Beijerland

Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland

Contact

Vestiging Ridderkerk
Lagendijk 154
2988 AD Ridderkerk
T. 0180 420 800
E.

Vestiging Oud-Beijerland
Willem Beukelszstraat 5
3261 LV Oud-Beijerland
T. 0186 712 410
E.

Ga naar boven