Algemene voorwaarden

Productinformatie website
Aan product-omschrijvingen, foto’s en prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld.

Betaling
Bij afhalen op ons bedrijf kunt u pinnen of contant betalen.
Bij bezorging kunt u vooraf op kantoor pinnen of vooraf contant betalen.
Indien u bij de aflevering aanwezig bent kunt u ook pinnen bij de chauffeur. Verhoog (indien nodig) tijdig het maximale te pinnen bedrag bij uw bank.
Vooraf overmaken kan alleen in overleg met de verkoper en als u er voor zorgt dat het totale factuurbedrag minimaal twee werkdagen voor levering met vermelding van het factuurnummer op onze rekening is bijgeschreven. Materialen die bij aflevering niet zijn betaald, of niet ter plaatse kunnen worden betaald, worden mee retour genomen. Sommige artikelen kunnen alleen worden besteld indien ze vooraf worden betaald.

Transport
Bestellingen vanaf € 1500, - worden gratis bezorgd tot 20 kilometer vanaf ons bedrijf. Voor bestellingen met een bedrag tot € 1500,- berekenen wij de transportkosten afhankelijk van uw woonplaats. Zie onze website voor de actuele transportkosten. 
Voor bestellingen waarbij de losplaats verder dan 20 kilometer van ons bedrijf vandaan is worden de transportkosten in overleg vastgesteld.
U kunt de werkdag vóór de levering na 16:00 uur bellen voor een bezorgindicatie. Vanwege meerdere losplaatsen op één auto kunnen wij alleen aangeven of de levering voor of na de middag plaatsvindt. De losplaats moet voor onze vrachtwagen goed bereikbaar zijn.
De materialen worden met een kraan naast de auto gelost. Indien de materialen door ons niet op de eindbestemming zijn afgeleverd, en er wordt op de eindbestemming schade geconstateerd, dan wordt er verondersteld dat de schade na onze levering is ontstaan.

Retourneren
Indien u artikelen over heeft adviseren wij u vooraf te informeren of het artikelen zijn die wij retour kunnen nemen. Artikelen die terug mogen kunt u binnen 14 dagen met de originele factuur, schoon en onbewerkt terug brengen. Voor artikelen die wij moeten ophalen rekenen wij € 45,- verwerkingskosten + de transportkosten zoals hierboven beschreven.

Verwerking
Controleer de geleverde materialen binnen 24 uur en verwerk geen materialen die gebreken bevatten. Als materialen eenmaal zijn verwerkt kunnen wij geen verantwoording voor kleurverschillen en/of zichtbare gebreken aanvaarden.
Eventuele leg- of plaatsingskosten worden om deze reden dan ook niet vergoed.
Gebruik geen hogedrukreiniger of agressieve schoonmaakmiddelen om uw bestrating te reinigen.
Lees voor de verwerking van de materialen altijd het verwerkingsadvies van de producent.

Overige info
Wij helpen u graag met het berekenen van de benodigde hoeveelheid materiaal. 
U blijft wel zelf verantwoordelijk voor de bestelde hoeveelheden, mede omdat wij ons baseren op de gegevens die u ons aanlevert.
Witte uitslag of kalkuitbloei kan voorkomen bij betonproducten. Hiervoor kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden omdat dit een chemische reactie is tussen cement en water. In het productieproces is dit niet te voorkomen.
Omdat de meeste van onze producten natuurlijke materialen bevatten, dient u rekening te houden met eventuele maat- en of kleurverschillen.
Kleur- en afbeeldingen op onze website, of in onze catalogi kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Drukfouten en prijs en/of constructiewijzigingen zijn voorbehouden.